Inicio
InglêsFrancêsEspanholBascoPortuguêsNorueguês
 
Red interregional de promoción del desarrollo sostenible en la industria de las algas marinas.  
  Inicio - Proyecto Netalgae - Guía Industrial - Socios - Noticias y Acontecimientos - Prensa - Publicaciones - Enlaces - Contacto  
     

Socios

 

Únete a la Red

CRIA - universitetet i Algarve

Universitetet i Algarve er en 30 år gammel institusjon, med rette anerkjent både på grunn av veksten av dets fysiske strukturer og modenheten vist i dets undervisnings-, administrative og forskningsstrukturer. Universitetet er utstyrt med moderne laboratorier, brukt for forskning og eksperimentering i de mest varierte kunnskapsområder, forpliktet til forskning og utvikling, med en omfattende liste over sentre, laboratorier og forskningssammenslutninger distribuert gjennom forskjellige forskningsområder. Dette gjør at universitetet kan garantere en gruppe kompetanser som med høy sannsynlighet kan overføres til markedet. Beviset på dette potensialet er antallet prosjektet utviklet av disse sentrene og laboratoriene i samarbeid med private foretak og foreninger, mot utviklingen av produkter og tjenester rettet mot markedet.

Regionalt Centre for the Innovation of the Algarve (CRIA), rettet mot å fremme, overføre og støtte kommersialiseringen av kunnskap. CRIA ble opprettet i 2003 av UALG, Algarve Commission of Coordination and Regional Development (CCDR Algarve), National Youth Entrepreneurs Association (ANJE Algarve) og Algarve Regional Enterprise Association (NERA). CRIA har utviklet områder for teknologi-agglomerasjon og støttede entreprenører i opprettelsen av kunnskapsbaserte foretak. Vi har presentert 75 innovasjonsprosjekter fra UALG, opprettet 2 idekonkurranser som allerede har ført til 20 sekundærprodukter, deltakelse i FINICIA (nasjonal plattform rettet mot å støtte iverksetterånd gjennom risikokapital), den regionale innovasjonsplanen (en strategi for 2007-2013) og konseptet med en tjenestekatalog for laboratoriene i UALG. CRIA opprettet Algarve Science & Technology Park, som skal åpne 2010, som skal fremme innovasjon, felleskap og økonomisk bærekraftighet.

Kontakt

João Amaro
Coordenador Executivo
Leder
E-post: jamaro@ualg.pt

Alexandra Marques
Ph.D. i Ocean Sciences
E-post: ajmarq@ualg.pt

CRIA - Divisão de Empreendedorismo e Transferência de Tecnologia
Universidade do Algarve
Campus de Gambelas, Pavilhão A5
8005-139 Faro, PORTUGAL

Tlf.: +351 289 800 093
E-post cria@ualg.pt
Web: www.cria.pt

 
Join the Netalgae Network
 
Netalgae Programme: Atlantic Area | Innovation Networks | Europen Union
NetAlgae, Indigo Rock Marine Research Station, Gearhies, Bantry, County Cork, Ireland.
Teléfono: + 353 (0) 27 612 76 Fax:+ 353 (0) 27 61264 E-mail: info@netalgae.eu
© Netalgae 2019 - Mapa del sitio
    Nicecube Design